WTC Almere
WTC Almere is bekend als markant hoog gebouw in het centrum van Almere, het hoogste WTC in de Benelux. Veel mensen weten dat u er kantoor kunt huren, maar het WTC is veel meer dan een kantoor huren in Almere. Het WTC wil graag ruimte bieden aan alle ondernemers in Almere en de regio, en zakelijk Almere de ruimte bieden om te ondernemen, ontmoeten, netwerken en te pionieren. Het WTC is een thuis voor alle eigentijdse werkers van Almere en omgeving. En we zijn ook graag dat markante herkenningspunt waarop heel Almere trots mag zijn, waarop iedereen mag oriënteren en zijn weg naar huis weet te vinden.

WTC Amsterdam
World Trade Center Amsterdam is een bedrijfsverzamelgebouw met 125.000 m² aan kantoorruimte, gelegen in het centrum van de Amsterdamse Zuidas. Wij bieden op hoog niveau faciliteiten, diensten, de mogelijkheid te netwerken en toegang tot kwalitatief hoogwaardige werkomgeving met een sterke focus op duurzaamheid.  In kantorenlocatie WTC Amsterdam zijn meer dan 300 bedrijven gehuisvest, met 23 verschillende nationaliteiten. Door de vele nationaliteiten en verschillende bedrijven heeft WTC Amsterdam een internationale uitstraling. De strategische ligging aan Station Zuid maakt het bij uitstek een toplocatie voor nationale en internationale bedrijven.

WTC Breda
Dit WTC bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase en is nog niet operationeel.

WTC Eindhoven
World Trade Center Eindhoven is aangesloten bij de World Trade Centers Association en stimuleert het internationaal zakendoen onder haar leden en aangesloten organisaties onder het motto “We grow trade”. Mondiaal zijn er meer dan 330 WTC’s, in Europa 116 en in Nederland 11. Voor zakelijk Zuidoost Nederland biedt WTC•E toegang tot een wereldwijd netwerk met 750.000 organisaties en bedrijven. Ondernemers kunnen participeren als deelnemer in het executive netwerk WTC•E Zakensociëteit, in WTC•E Young Professionals of in het MKB business platform WTC·E Internationals.

WTC Leeuwarden
WTC Leeuwarden ondersteunt bedrijven bij hun ontwikkelingen op internationaal gebied. Verbinden en kennis zijn de woorden waar het bij WTC Leeuwarden om draait. Verbinden via ons wereldwijde netwerk en door het bieden van kennis via ervaringsdeskundigen. We weten waar u als ondernemer naar op zoek bent, oren en ogen in de markt zijn en u, als ondernemer, verbinden met potentiële afnemers en aanbieders.

WTC Rotterdam
In het bruisende hart van wereldstad Rotterdam: centraler kan niet. Waar ter wereld u ook komt, een World Trade Center is een bijzondere plek. Hier komt het (inter)nationale bedrijfsleven samen, in een uniek gebouw dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Van hoogwaardige kantoorruimte tot hightech vergaderzalen, winkels, horeca en een uitgebreid pakket aan aanvullende dienstverlening. 

WTC Schiphol Airport
Dankzij het hoge niveau van faciliteiten en diensten die wij bieden. Het organiseren van evenementen om te netwerken en de toegang tot kwalitatief hoogwaardige, business-georiënteerde werkomgeving. Aangevuld met de warme gastvrijheid en persoonlijke aandacht van het WTC Management team draagt WTC Schiphol Airport bij aan de bevordering van de binnenlandse en internationale handel.

WTC The Hague
Als boegbeeld van het Beatrixkwartier – het internationale zakencentrum van Den Haag – biedt WTC The Hague maar liefst 42.500 m2 hoogwaardige kantoorruimte. Binnen het gebouw bevindt zich een dynamische, groeiende groep bedrijven, variërend van internationaal bekende namen tot lokale starters. Talloze zakelijke reizigers en expats vinden dagelijks hun weg naar WTC The Hague.

WTC Twente
Het World Trade Center Twente is hét centrale platform voor internationale verbindingen waarmee wij een significante bijdrage leveren in de ondersteuning van Oost-Nederlandse bedrijven op het gebied van internationaal ondernemen. Wij zijn er voor zowel de startende als meer ervaren ondernemers en bieden hen een krachtig internationaal netwerk.

De WTC Twente Business Club is hét platform waar kennis en ervaring over internationaal zakendoen wordt uitgewisseld. De diverse trade services zoals handelsinformatie, trainingen, coaching en economische missies en ons Expat Center ondersteunen de ondernemer verder bij zijn internationale ambities. In ons business center vestigen zich bedrijven uit binnen- en buitenland en bieden wij ondernemers faciliteiten en flexibele oplossingen om te werken. World Trade Center Twente heeft een belangrijke rol in het verstevigen van de regionale economie en is een belangrijke speler bij het aantrekken en behouden van internationaal talent.

WTC Utrecht
WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers. Een dynamisch zakencentrum met een interessante mix van grote en kleine bedrijven. En gelegen direct naast Utrecht Centraal Station. Het moderne, gezonde en duurzame kantoorgebouw biedt een inspirerende werkomgeving in het hart van Nederland en een hoogwaardig aanbod van diensten (w.o. vergaderfaciliteiten) en een eersteklas uitstraling op internationaal niveau.