Trade information

Wij helpen u om uw handel in korte tijd op te starten, met onder andere landenanalyses, marktonderzoek, handelsmissies en trainingen. Binnen ons grote regionale en internationale netwerk, hebben wij snelle toegang tot gedetailleerde informatie over de lokale markten.

Partner Searches

U bent op zoek naar de juiste handelspartner voor de uitbreiding van uw dienst of product maar hoe vindt u deze betrouwbare partner? Het netwerk van WTCs kan u daarbij van dienst zijn door een hele praktische aanpak.

In verschillende gradaties kunnen wij gebruik maken van een enorme database met contacten en voor u hier een long of short list uithalen. Wij kunnen u deze lijst aan u doorgeven zodat u aan de slag kunt of wij kunnen de eerste contacten voor u leggen.

Het WTC netwerk bestaat uit zo’n 800.000 bedrijven die verbonden zijn met de ruim 322 kantoren van WTC. Deze relaties zijn bekend bij onze WTCs en zij kunnen u makkelijk en betrouwbaar begeleiden naar een van onze collega’s in de wereld. 

Verder beschikt het WTC netwerk een eigen database waar alle contacten en netwerken van de WTCs zijn opgeslagen, dit gaat om zo’n 5.1 miljoen bedrijven in 65 landen, ook hierin kunnen wij voor u zoeken naar de juiste handelspartner. Ook een WTC search staat tot uw beschikking, hiermee zullen we andere netwerken voor u bekijken die niet direct zijn aangesloten bij onze kantoren of die wij niet direct in de database hebben staan.

Trade Mission

Samen met haar partners organiseren de WTCs internationale handelsmissies. In zowel inkomende als uitgaande missies verkennen bedrijven internationale markten met potentieel nieuwe partners en klanten.

Het is ook mogelijk om aan te sluiten tijdens onze jaarlijkse General Assembly voor een partner programma. Mocht deze GA gehouden worden in een continent of land waar u op zoek bent naar een handelspartner, dan werken we graag samen met onze gast WTC om een programma op maat voor u samen te stellen.

Bent u op zoek naar informatie over bovenstaande services, klik dan hieronder op een WTC van uw keuze. Zij helpen u graag verder bij uw handelsvragen.

WTC Eindhoven
WTC Leeuwarden
WTC Twente