TRADE EDUCATION

Goed voorbereid is het halve werk, zo luidt een spreekwoord. Dat geldt zeker ook voor zaken doen in het buitenland. Daarom bieden de WTC’s een aantal seminars en workshops aan, die ondernemers kunnen gebruiken om relevante kennis te vergaren. Daarnaast is er de WTC Business Academy.

SEMINARS EN WORKSHOPS

Professional distributor management.
Hoe wordt een netwerk van distributeurs en/of agenten in het buitenland aangestuurd? Een workshop waarbij vele principes en tools gedeeld worden waardoor er meer rendement uit het internationale verkoopnetwerk gehaald kan worden.
Module van 2 uur (incl. cursusmateriaal).
Prijs op aanvraag.
Deze workshop kan bij het WTC of in house bij uw bedrijf gehouden worden.

Succesvol deelnemen aan een handelsmissie.
Welke voorbereidingen treft u voor deelname aan een handelsmissie en hoe wordt deze succesvol?
Module van 1 uur.
Prijs op aanvraag.
Module kan bij het WTC of in house bij uw bedrijf gehouden worden.

Succesvol deelnemen aan een beurs.
Welke voorbereidingen treft u om potentiele klanten te ontvangen op de stand? Hoe worden verwachtingen gemanaged en wat zijn realistische doelstellingen? Krijg inzage in een efficiënte en effectieve voorbereiding en follow up/after sales van een beursdeelname.
Prijs op aanvraag.
Module van 2 uur.
Module kan bij het WTC of in house bij uw bedrijf gehouden worden.

Internationale communicatie.
Een workshop voor groepen, waarbij ingegaan wordt op het belang van en de verschillen in communicatie bij het internationaal zakendoen. De workshop geeft inzichten in de lokale manier van zakendoen in het doelland en biedt concrete handvatten over hoe communicatie ingezet kan worden om business te bevorderen.
Module van 4 uur.
Prijs op aanvraag.
Deze workshop kan bij het WTC of in house bij uw bedrijf gehouden worden.

WTC Business Academy.
U wilt uw rendement verhogen? Uw internationale activiteiten versterken? Uw kennis over de snel veranderende sociaaleconomische situatie in de wereld vergroten? Op praktische, direct toepasbare manier uw competenties verbeteren? Uw netwerk uitbreiden?

Als een initiatief van WTC Leeuwarden en de Holland Opleidingen Groep is de WTC Business Academy opgericht. Dit postacademisch instituut organiseert cursussen over specifieke internationale onderwerpen in samenwerking met experts uit de academische wereld en het bedrijfsleven. Zie www.wtcbusinessacademy.com

Nadere informatie via info@wtcnl.com