TRADE EDUCATION

Goed voorbereid is het halve werk, zo luidt een spreekwoord. Dat geldt zeker ook voor zaken doen in het buitenland. Daarom bieden de WTC’s een aantal seminars en workshops aan, die ondernemers kunnen gebruiken om relevante kennis te vergaren. Daarnaast is er de WTC Business Academy.

SEMINARS EN WORKSHOPS

Professional distributor management.
Hoe wordt een netwerk van distributeurs en/of agenten in het buitenland aangestuurd? Een workshop waarbij vele principes en tools gedeeld worden waardoor er meer rendement uit het internationale verkoopnetwerk gehaald kan worden.
Module van 2 uur (incl. cursusmateriaal).
Prijs op aanvraag.
Deze workshop kan bij het WTC of in house bij uw bedrijf gehouden worden.

Succesvol deelnemen aan een handelsmissie.
Welke voorbereidingen treft u voor deelname aan een handelsmissie en hoe wordt deze succesvol?
Module van 1 uur.
Prijs op aanvraag.
Module kan bij het WTC of in house bij uw bedrijf gehouden worden.

Succesvol deelnemen aan een beurs.
Welke voorbereidingen treft u om potentiele klanten te ontvangen op de stand? Hoe worden verwachtingen gemanaged en wat zijn realistische doelstellingen? Krijg inzage in een efficiënte en effectieve voorbereiding en follow up/after sales van een beursdeelname.
Prijs op aanvraag.
Module van 2 uur.
Module kan bij het WTC of in house bij uw bedrijf gehouden worden.

Internationale communicatie.
Een workshop voor groepen, waarbij ingegaan wordt op het belang van en de verschillen in communicatie bij het internationaal zakendoen. De workshop geeft inzichten in de lokale manier van zakendoen in het doelland en biedt concrete handvatten over hoe communicatie ingezet kan worden om business te bevorderen.
Module van 4 uur.
Prijs op aanvraag.
Deze workshop kan bij het WTC of in house bij uw bedrijf gehouden worden.

WTC Business Academy.
Wilt u uw kennis op het gebied van Import, Export en International Business in de snel veranderende sociaaleconomische situatie in de wereld vergroten? Wilt u uw internationale activiteiten versterken?
Begint u net met exporteren of wilt u meer weten over export in deze continue veranderende omgeving? Hoe u om dient te gaan met de Brexit, of heeft u interesse om nieuwe kennis op te doen? Het kan middels de opleidingen van WTC Business Academy!

WTC Leeuwarden en Holland Opleidingen Groep hebben de WTC Business Academy opgericht. Deze Academy biedt opleidingen aan omtrent specifieke internationale onderwerpen. Denk hierbij aan Export, Supply Chain Management, Logistiek en Ondernemerschap. Experts met ruime praktijkervaring uit het bedrijfsleven vertalen de theorie naar praktijkopdrachten, zodat deze onderwerpen direct toegepast kunnen worden binnen de eigen organisatie. Er worden opleidingen aangeboden op MBO tot Post-HBO niveau.
Voor meer informatie, zie www.wtcbusinessacademy.com  of mail naar info@wtcnl.com