Spring naar content

Over ons

Van de 12 World Trade Centers in Nederland zijn er 10 aangesloten bij de Vereniging van Samenwerkende World Trade Centers in Nederland / World Trade Center Netherlands Alliance; kortweg WTC NL. De aangesloten World Trade Centers zijn verschillend van opzet. Elk WTC heeft een eigen invulling van de dienstverlening, afhankelijk van de eigenaar van een WTC-licentie, de lokale / regionale situatie en infrastructuur. Alle World Trade Centers bieden een combinatie van hoogwaardige kantoorfaciliteiten op een toplocatie en ondersteuning van mkb-ondernemers bij internationaal ondernemen.

 

World Trade Centers Association (WTCA)

Alle World Trade Centers in de wereld zijn aangesloten bij de World Trade Centers Association, gevestigd in New York. Zij vormen een label voor betrouwbare partners met kennis over de (economische) regio en internationale handel. De slogan is niet voor niets “People who know people”.

De WTCA werd in 1969 opgericht in New York. De WTCA is een non-politieke, not for profit ledenorganisatie met een licentiemodel. Het doel is om handel en investeringen in de wereld te bevorderen. Er zijn 325 World Trade Centers in meer dan 90 landen aangesloten. Zij vormen samen een wereldwijd netwerk dat gebruikt kan worden om het internationale bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen. De meeste World Trade Centers zijn multifunctionele (iconische) gebouwen met een hoogwaardig aanbod van kantoorruimte en aanvullende voorzieningen.