Spring naar content

World Trade Centers in Nederland

Naast hoogwaardige kantoorruimte en/of flexplekken profiteer je in alle World Trade Centers in Nederland altijd van faciliteiten en services op topniveau. Deze kunnen per WTC licht afwijken. Klik hieronder op het WTC van jouw keuze voor meer informatie over de betreffende locatie.

WTC Almere

Markante hoogbouw in het centrum van Almere: WTC Almere is het hoogste WTC in de Benelux. Daarmee zijn we het herkenningspunt waarop heel Almere trots mag zijn, waarop iedereen zich kan oriënteren en zijn weg naar huis weet te vinden. Maar bovenal zijn we een locatie die  ruimte biedt om te ondernemen, ontmoeten, netwerken en te pionieren. WTC Almere is een thuis voor alle eigentijdse werkers van Almere en omgeving.

Naar WTC Almere >

WTC Amsterdam

World Trade Center Amsterdam biedt 125.000 m² aan kantoorruimte, middenin het bruisende hart van de Amsterdamse Zuidas. Wij bieden faciliteiten en services op hoog niveau. Je hebt hier alle ruimte om te netwerken en hebt toegang tot een hoogwaardige werkomgeving. In WTC Amsterdam zijn meer dan 300 bedrijven gehuisvest met 23 verschillende nationaliteiten. De strategische ligging bij Station Amsterdam Zuid en nabij Schiphol maakt WTC Amsterdam bij uitstek een toplocatie voor nationale én internationale bedrijven.

Naar WTC Amsterdam >

Lees hier het interview met senior asset manager Martijn Kock >

WTC Breda

Dit WTC wordt momenteel ontwikkeld.

WTC Eindhoven

World Trade Center Eindhoven stimuleert het internationaal zakendoen in de regio. Voor zakelijk Zuidoost-Nederland biedt WTC•E toegang tot een wereldwijd netwerk met 750.000 organisaties en bedrijven. Ondernemers kunnen deelnemen in het executive netwerk WTC•E Zakensociëteit, in WTC•E Young Professionals of in het MKB-businessplatform WTC·E Internationals.

Naar WTC Eindhoven >

Lees hier het interview met directeur Lianne van den Bogaard >

WTC Leeuwarden

WTC Leeuwarden ondersteunt bedrijven bij hun internationale ontwikkelingen. Verbinden en kennis, dat is waar het bij WTC Leeuwarden om draait. Verbinden doen we via ons wereldwijde netwerk. Kennis bieden we in de vorm van onze ervaringsdeskundigen. We weten waar jij als ondernemer naar op zoek bent, we zijn jouw oren en ogen in de markt en verbinden je met potentiële afnemers en aanbieders.

Naar WTC Leeuwarden >

Lees hier het interview met managing director Evert Jan Schouwstra >

WTC Rotterdam

In het bruisende hart van wereldstad Rotterdam staat het monumentale en markante WTC Rotterdam. Hier komt het (inter)nationale bedrijfsleven samen met faciliteiten en services van topniveau. Van hoogwaardige kantoorruimtes, vergaderzalen en congrescentrum tot winkels, bars, restaurants en een hotel.

Naar WTC Rotterdam >

Lees hier het interview met managing director Eveline Steenbergen >

WTC Schiphol Airport

WTC Schiphol Airport is de ideale vestigingslocatie waar indrukwekkende merken, grote bedrijven en gedreven ondernemers gevestigd zijn. De directe toegang tot de luchthaven is en blijft uniek. WTC Schiphol Airport staat symbool voor het internationale karakter van de locatie en haar huurders.

Naar WTC Schiphol Airport >

Lees hier het interview met Margot Koeman en Jacqueline Hougee >

WTC The Hague

Als boegbeeld van het Beatrixkwartier – het internationale zakencentrum van Den Haag – biedt WTC The Hague maar liefst 42.500 m2 hoogwaardige kantoorruimte. Binnen het gebouw bevindt zich een dynamische mix van bedrijven, variërend van internationaal bekende ondernemingen tot lokale starters. Talloze zakelijke reizigers en expats vinden dagelijks hun weg naar WTC The Hague en maken graag gebruik van de uitgebreide faciliteiten en services.

Naar WTC The Hague >

WTC Twente

Het World Trade Center Twente levert een significante bijdrage aan de ondersteuning van Oost-Nederlandse bedrijven bij internationaal ondernemen. Wij zijn er voor zowel de startende als meer ervaren ondernemer. Wij bieden hen een krachtig internationaal netwerk, diverse handelsservices en ons Expat Center; een belangrijke speler bij het aantrekken en behouden van internationaal talent. In ons bruisende gebouw werken internationaal gerichte ondernemers, overheidsorganisaties en andere professionals samen. Wij bieden hen kantoorruimte, flexibele werkplekken, een interactieve community en een uitgebreid pakket aanvullende diensten.

Naar WTC Twente >

WTC Utrecht

WTC Utrecht is de ultieme thuisbasis voor gedreven ondernemers. Een dynamisch zakencentrum met een interessante mix van grote en kleine bedrijven, gelegen direct naast Utrecht Centraal Station. Het moderne, gezonde en duurzame kantoorgebouw biedt een inspirerende werkomgeving in het hart van Nederland en een hoogwaardig aanbod van diensten, zoals vergaderfaciliteiten. Een eersteklas uitstraling op internationaal niveau.

Naar WTC Utrecht >

Lees hier het interview met asset manager Julien Waelen >