Business clubs

Alle WTCs in Nederland hebben een eigen Business Club en bieden daarmee een sterk zakelijk regionaal netwerk waarop u als ondernemer kunt aanhaken. Hierdoor creëert u aanzienlijke kansen om uw eigen netwerk te vergroten, inspirerende contacten op te doen en verrijkt te worden met kennis uit uw sector.

Lid worden van een Business Club van een Nederlandse WTC betekent dat u welkom bent op alle Business Club bijeenkomsten in het land. De onderwerpen van de meetings zijn bovendien zeer divers. Zo kunt u terecht voor een Masterclass, een opleiding, of u kunt zich laten informeren over de mogelijkheden van internationale handel. U bent eveneens welkom op netwerkevenementen die gericht zijn op ondernemerschap, leiderschap, innovatie en ontwikkeling in nagenoeg iedere sector. Kortom: de Business Clubs zorgen graag voor verbinding van hun leden en hebben tot doel om kennis te maken en kennis te delen.

Join the club! Om u zich te oriënteren op de Business Clubs kunt u hier een selectie maken.

WTC Almere
WTC Amsterdam
WTC Eindhoven
WTC Leeuwarden
WTC Rotterdam
WTC Schiphol Airport
WTC The Hague
WTC Twente

Evenementen

De WTCs in Nederland organiseren jaarlijks ontzettend veel evenementen en vaak zijn zij partner of participant in belangrijke beurzen. Klik hieronder om de evenementenkalender van de afzonderlijke WTCs te bekijken.

WTC Almere
WTC Amsterdam
WTC Eindhoven
WTC Leeuwarden
WTC Rotterdam
WTC Schiphol Airport
WTC The Hague
WTC Twente