VR/AR beurs Laval Virtual Europe - WTC NL Spring naar content

VR/AR beurs Laval Virtual Europe

Gepubliceerd op: 21 februari, 2022

Laval Virtual is een driedaags inspirerend, ultramodern, internationale en B2B georiënteerd beurs waar de internationale VR/AR-community bijeenkomt. Laval Virtual richt zich tot alle industrieën waar VR/AR een rol spelen: luchtvaart en automotive, alsmede de medische, maritieme, retail, cultuur en sportsectoren. De beurs is van 12 tot en met 14 april 2022 in Laval, Frankrijk.

Elk jaar wordt de stad Laval voor 3 dagen de hoofdstad van de Virtual Reality / Augmented Reality en brengt ze alle grote internationale en Franse spelers op het gebied van VR/AR samen op één plaats: onderzoekers, start-ups, bedrijven, investeerders, kunstenaars en gebruikers. De Laval Virtual beurs is dus een mooie gelegenheid om alle spelers in de sector te ontmoeten en nieuwe zakelijke kansen te grijpen!

Netherlands Virtual Lounge

NBSO Nantes organiseert, in samenwerking met World Trade Center Twente, op deze beurs een Netherlands Lounge. Hier kunnen Nederlandse bedrijven zowel fysiek als virtueel aanwezig zijn en hun businessnetwerk ontwikkelen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie en het volledige programma van Laval Virtual 2022.